a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Organiseer zelf een actie voor Goudhaantjes

Organiseer zelf een actie om fondsen te werven

Organiseer zelf of met jouw familie, vrienden, school, vereniging of bedrijf een actie om geld in te zamelen om Goudhaantjes te laten fonkelen. Of heb je geen zin in het eindeloos uitpakken van cadeau’s voor je tiende huwelijksverjaardag? Start vandaag nog je eigen actie voor onze Goudhaantjes.

De opbrengst van al jullie geweldige acties investeren we in de organisatie van Fonkeltrajecten. Zelf een specifiek project kiezen waar jullie aan willen bijdragen kan natuurlijk ook.

Van zelfgebakken koekjes tijdens een bakfestijn, een familiedag, een concert, een housewarming of bowling, een sponsorloop, een ladiesday, geboorte tot een groot feest,…

Om in actie te komen heb je niet meer nodig dan een goed idee en een mooi doel om voor te gaan. Nu hebben wij met onze Goudhaantjes net een heel mooi goed doel in huis.

Hoe werkt het?

Bedenk je actie en stel je kernteam samen. Bezorg ons alle informatie die wij kunnen gebruiken voor jullie persoonlijke profielpagina. Jij kiest zelf:

  • de naam van je actie
  • het bedrag dat je wil werven en de tijdsduur van de actie
  • een foto van je kernteam en je motivatie (het publiek vindt het belangrijk te weten waarom je vzw Goudhaantjes gekozen hebt als goede doel. Hoe duidelijker je dit omschrijft, hoe groter de betrokkenheid wordt van de deelnemers.)

Vergeet niet vrienden en familie op de hoogte te brengen van je actie en laat je sponsoren! Wij zorgen ervoor dat alle  sponsorbedragen van mensen die je financieel steunen – met hun persoonlijke boodschap- op jouw pagina verschijnen. Veel plezier en welkom bij onze groep solidaire crowdfunders!

Heb je zelf geld verzameld?

Na afloop van de actie doneer je de opbrengst van je actie via de online geefpagina of schrijf je de opbrengst over op het bankrekeningnummer van vzw Goudhaantjes: IBAN: BE37 7360 4522 7528 met vermelding van de naam van de actie.

Heb je je fans laten sponsoren via jullie persoonlijke actiepagina?

Nog makkelijker is het wanneer je je supporters meteen online laat storten op jouw persoonlijke actiepagina. Nadat je actie is afgerond zie je meteen hoeveel geld er verzameld is.

 

Heb je hierbij steun nodig of kun je materiaal gebruiken van Goudhaantjes? We helpen je graag! Neem gerust contact op via info@Goudhaantjes.be. Wij houden je op de hoogte van de magische Fonkels die zijn verwezenlijkt met jouw opbrengst.

Bedrijven in actie

Samen met je collega’s een fantastische inzamel-actie doen? Je als bedrijf langdurig inzetten voor een project? Het kan allemaal! Dankzij dit platform krijgt het CSR-beleid van je bedrijf een uithangbord. De actie vervolgens communiceren naar je personeel en klanten kan in een handomdraai.

Scholen in actie

Ook scholen dragen hun steentje bij! Klassen die een actie opzetten ten voordele van Goudhaantjes, kunnen hier een actiepagina laten aanmaken om op een makkelijke manier ook vrienden en familie hun actie te laten steunen. Organiseer een pannenkoekennamiddag, een carwash of een spagetti-avond of ….

Particulieren in actie: alleen of liever nog in groep

Ook met een groep vrienden, jarigen, clubgenoten, creatievelingen, naaisters, breisters,…. zijn de mogelijkheden eindeloos. Een culturele actie opzetten (je eigen karaoke, fuif, optreden,..)? Of liever sportief? Een voetbalwedstrijd, levende tafelvoetbal, een dansmarathon, een zwemmarathon, een spinningmarathon, … laat je sponsoren per kilometer. Organiseer voor je fans een cocktailavond, een tombola, …

Share
Share