a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Word stagiair

Bij vzw Goudhaantjes zijn er verschillende mogelijkheden om stage te lopen. Momenteel werken we samen met Universiteit Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, Artesis Plantijn Hogeschool en Thomas More. Die lijst breiden we graag verder uit met andere universiteiten en hogescholen. Wil je graag onze Goudhaantjes mee laten fonkelen? Geef ons een seintje en dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Meld je aan!

Ontdek onze stageplaatsen

Je volgt een opleiding tot orthopedagogisch begeleider. Tijdens je stage werk je samen met Goudhaantjes en hun gezin.

Je bent begaan met mensen en hun plaats in de samenleving en je wil iets betekenen voor kwetsbare kinderen. Je begeleidt tijdens je stage Goudhaantjes en hun gezinnen.

Je volgt een communicatieopleiding op een hogeschool of universiteit. Voor onze vzw maak je een communicatie- en mediaplan, zet zelf campagnes op en staat de pers te woord. Je zorgt voor de digitale strategie en beheert de online kanalen.

Je volgt een opleiding die focust op communiceren, plannen en organiseren. Je bent administratief sterk en houdt ervan om innovatieve oplossingen te bedenken die tot een betere organisatie leiden. Je voert die oplossingen ook uit.

Je bent een krak in plannen en creatieve concepten bedenken. Je kent bovendien alle stappen om die uit te werken. Een event- en projectmanager heeft niet alleen de nodige kennis, maar steekt ook graag de handen uit de mouwen om van elk event een succes te maken. Je helpt mee met de interne en externe coördinatie van onze evenementen.

Je kan een multifunctionele website maken en actualiseren. Je kan ook omgaan met grafische tools en volgt graag de nieuwste trends rond webdesign en sociale media. Je kan werken met cms systemen zoals WordPress en Wix en bent zowel mondeling als schriftelijk taalvaardig.

Heb je zin om bij ons stage te lopen? Bezorg ons dan je cv en motivatiebrief

Via mails naar hallo@goudhaantjes.be of per post naar Goudhaantjes vzw – Legerstraat 33 – 2610 Wilrijk.

Na screening van de ingezonden motivatiebrieven en cv’s nodigen we de weerhouden kandidaten uit voor een competentiegericht interview.

Vania - stagiair orthopedagogie

Het racerunnen was voor mij een primeur. Ik kende de fietsen niet en was verbaasd te zien en horen welke snelheden en afstanden hiermee gehaald worden. Er waren 2 aangepaste fietsen en 2 rolstoelen, de juf loste dit zeer creatief op door bijvoorbeeld een estafetterace te laten doen en een aangepaste ‘tikkertje handicap’ waarbij de tikker diegene in de rolstoel was. Hier kregen kinderen echt een mooi voorbeeld van hoe je toch kan spelen of sporten met elkaar, beperking en geen beperking, inclusief dus. –  Vania Deblaere, tijdens een inclusieve sportdag op VBS De Ark, stagiair Orthopedagogie AP

“VZW Goudhaantjes is niet alleen een super mooie organisatie, ook een fantastische stageplaats waar je ontzettend veel bij kan leren. Het geeft veel voldoening om al die stralende gezichten te zien op een Fonkeldag. Dan weet je waar je zo hard voor gewerkt hebt! Bovendien werk je nauw samen in een kleine groep: sfeer en gezelligheid gegarandeerd!” –  Charlien Gommeren, stagiair Orthopedagogie AP

Charlien - stagiair orthopedagogie
Share
Share