a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Ons verhaal

Ons verhaal

Graag vertellen we jou ons verhaal. Hoe we ertoe gekomen zijn om van een mooi idee over te gaan naar kordate actie. Hoe het pad van onze eigen kinderen niet over rozen loopt. Maar hoeveel inspirerende momenten ze ons dagelijks bezorgen. Dit is een verhaal over warmte en hoop. En hoe wij daar onze bijdrage aan willen geven. We nodigen jullie van harte uit om mee op avontuur te gaan.

Naomi Vandervelden, oprichtster en voorzitster van Borah

“Project Goudhaantjes lijkt mij een zeer lovenswaardig initiatief met inclusieve en emancipatorische doelstellingen die Borah (Adviesraad personen met een handicap Borsbeek) zeker kan onderschrijven.

De vzw werkt procesmatig en betrekt het volledige gezin: ze activeren het kind in het ontwikkelen van zijn/haar eigen talent om zo het kind van binnenuit te versterken.

Bovendien werkt men verbindend vanuit een netwerkgedachte. Dat is niet onbelangrijk omdat de ouders (en bij uitbreiding het gezin) vaak in een sociaal isolement dreigen terecht te komen omdat hun leven voor het grootste deel draait rond de beperking of ziekte van hun kind.”

Naomi Vandervelden, oprichtster en voorzitster van Borah – Adviesraad personen met een handicap Borsbeek

Share
Share