a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Het Team

Ontmoet onze medewerkers

De dagelijkse werking wordt georganiseerd door een klein team, met ondersteuning van de expertise van een multidisciplinaire adviesraad, een medische raad, een kindgeorienteerd partnernetwerk en een talentvol vrijwilligersteam.

Oprichtster

Hilde Guedens 

hilde.guedens@goudhaantjes.be

Tel: +32 475 24 88 99 

Mijn roots liggen in Limburg, maar na enkele omzwervingen (dol op reizen!) ben ik dankzij mijn man Peter geland in Wilrijk. Ik startte mijn loopbaan in de Telecomsector, switchte na de geboorte van mijn tweeling Julie en Daan (mijn eerste Goudhaantje) naar de uitgeverswereld waar mijn voorliefde voor creativiteit, marketing en projectwerking, change programma’s tot een reeks boeiende trajecten leidden.
Intussen kwam er een tweede dochter (en tevens tweede Goudhaantje) Mila bij en rijpte het besef: ik ben een echte mensen-mens. Mensen in hun krachten zetten maakt me gelukkig. Vooral dan kleine mensen.

Oprichtster

Ingeborg Smolderen 

ingeborg.smolderen@goudhaantjes.be

Tel: +32 472 32 34 18

Ik woon in het Aarschotse groen, ben net als Hilde fourty-something – we zijn al meer dan 30 jaar bevriend- en startte mijn professionele carriere op de krantenredactie. Tien jaar geleden opende ik mijn eerste pralinewinkel (Leonidas rocks) en in 2016 richtte ik mijn bedrijf Bladgoud op. Ik smul van het creatieve ondernemerschap, van contacten met kleine en grote mensen en hun verhalen.
peter-vervoort

Oprichter

Peter Vervoort 

peter.vervoort@goudhaantjes.be

Tel: +32 478 38 89 13

Werken voor een prachtige doel als Goudhaantjes doet mijn mede-oprichters wel eens vliegen. Dromen is nodig, maar een analist die met beide voeten op de grond staat, is even noodzakelijk. Dat is mijn aandeel in het Goudhaantjes-verhaal. Ik noem mezelf voorzichtig optimistisch. Ik heb oog voor het potentieel, maar ook voor de hiaten in een verhaal. Mijn advies over nieuwe ideeën, over de werking van onze vzw of over financiën (ja, een vzw heeft geld nodig om te bestaan 😉) wordt ter harte genomen. Maar bovenal vind ik het belangrijk dat kinderen met een handicap of ziekte hun volle potentieel kunnen bereiken. Daar doen we het allemaal voor.

Ontdek wie ons helpt

Onze adviesraad

Onze raad der wijzen is samengesteld uit vakspecialisten rond bepaalde expertises. Ze geven ons waar gewenst advies en richting. Een paar profielen uit onze raad:

Diensthoofd Kindergeneeskunde Dr Stijn Verhulst, Kliniekhoofd Kindergeneeskunde Dr Koen Norga, Specialist Kinderneurologie en revalidatie Cerebral Palsy Referentiecentrum Antwerpen Dr Sandra Kenis,, Voorzitter Raad van Bestuur Parantee-Psylos Marc Vergauwen, Kinderarts/neurologe Dr Christine Van Mol, Kindertalentenfluisteraar Luk Dewulf, Kindercoachen Natascha Bauwens en Lut Dillen, Kinderconsulent Nele Martens,…

Dr Verhulst

“De dienst Kindergeneeskunde wil dat de zorg voor het kind verder gaat dan de ziekenhuismuren en ondersteunt dan ook de vzw Goudhaantjes die de talenten van chronisch zieke en beperkte kinderen wil benadrukken en doen toenemen.”

Prof. Dr Stijn Verhulst, Diensthoofd Kindergeneeskunde UZA, Kinderpneumologie – Slaapcentrum voor Kinderen, Medisch Coördinator Mucoviscidose Referentiecentrum Antwerpen

dat relevant kan zijn voor ons, we horen je graag!
partners

Partnernetwerk

We werken met een heel netwerk van kinderanimators samen. Iedereen die wil en kan, mag zijn steentje bijdragen. Wil je zelf ook partner worden van Goudhaantjes?

Een talentvol vrijwilligersteam

Vzw Goudhaantjes wordt gedreven door een hele ploeg fantastische, onbezoldigde vrijwilligers die zich inzetten voor fonkelende toekomst voor onze Goudhaantjes. Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie. Wij zoeken steeds op verschillende gebieden ondersteuning. 

vrijwilligers

Word vrijwilliger

Nog niet zeker wat een vrijwilliger allemaal kan betekenen voor onze Goudhaantjes?
Kijk hier naar welke vrijwilligersprofielen we op zoek zijn.

Share
Share