a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Steunen

Kies zelf hoe je ons wilt steunen

Vzw Goudhaantjes neemt alle kosten voor de Fonkeltrajecten op zich. Dat is enkel mogelijk dankzij jouw helpende handen en jouw financiële of materiële steun. We zijn daar dan ook erg dankbaar voor. Jouw hulp laat ons toe om de talenten van onze Goudhaantjes te ontdekken en hen langdurig te verbinden met de maatschappij.

Doe een gift

Kies zelf hoe vaak en hoeveel je wilt doneren. Wanneer je maandelijks een bijdrage stort, zorg je mee voor de vaste inkomsten die we nodig hebben om onze Goudhaantjes te laten fonkelen. Als je totale jaarbedrag gelijk is aan of groter is dan 40 euro, kies je best voor de optie “Schenken met fiscaal attest”. Dan recupereer je 45 % van je geschonken bedrag.

Shop online via Trooper

Je kan ook via je online aankopen gratis een steentje bijdragen aan onze organisatie. Wanneer je eerst naar de Trooperpagina van vzw Goudhaantjes surft, gaat een deel van je aankoopbedrag naar onze organisatie. Dat kost je zelfs niets.

Om het je nog gemakkelijker te maken, kan je eenmalig de Trooperbot installeren. Benieuwd hoe je dat snel en gemakkelijk doet?

Steun met goederen of diensten

Wij zijn steeds op zoek naar specifiek materiaal om onze Goudhaantjes te ondersteunen. Hier vind je een overzicht van onze huidige noden. Check je even of je ons hiermee kan helpen? Misschien kan je wel ander materiaal missen dat voor ons nuttig kan zijn. Laat het ons zeker weten!

Kennis en talenten zijn ook goud waard! Verleen gratis of tegen een gunsttarief jouw kennis en service, werkmateriaal, hulpmiddelen, feest- of vergaderruimtes en diensten voor onze dagelijkse werking of voor één van onze evenementen.

Schenk via je testament

Nadenken over wat je wilt nalaten na je overlijden is best een lastig en confronterend onderwerp. Het idee dat alles goed is geregeld, kan nochtans voor veel rust zorgen. Misschien wil je ook wel iets schenken aan een goed doel. Je kan onze vzw namelijk opnemen in je testament.

Bij een duolegaat betaalt vzw Goudhaantjes naast de successierechten op het eigen legaat ook de successierechten van het erfdeel van de andere begunstigden. Zo houden de erfgenamen aanzienlijk meer over, terwijl ook vzw Goudhaantjes een bedrag krijgt.

Geef een origineel geschenk

Misschien wil je bij een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid het geld dat je ontvangt wel doneren aan vzw Goudhaantjes? Dan kan je vragen aan jouw genodigden om geen bloemen of geschenken te kopen, maar om te doneren aan vzw Goudhaantjes. Dat kan op het rekeningnummer BE37 7360 4522 7528. Zo laat je elk kind fonkelen.

Contacteer ons voor een mededeling die je samen met ons rekeningnummer op de uitnodiging kan vermelden. Achteraf krijg je een overzicht van alle stortingen en een  aandenken.

Liever in actie komen of netwerken?

Wil je graag je helpende handen aanbieden als vrijwilliger? Kom je liever op een andere manier in actie ? We ontvangen je met open armen!

Share
Share