a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Wat wij doen

TALENTENPROJECTEN VOOR GOUDHAANTJESGEZINNEN

Talenten ontdekken

We stimuleren onze Goudhaantjes om hun talenten te ontdekken tijdens hun eigen Fonkeldag. Zo’n Fonkeldag is een gezinsdag waarop we nieuwe Goudhaantjes en hun ouders, broers en zussen verwelkomen. Samen werken we dan rond talentontdekking, zelfontplooiing en creatief actief zijn. Ook helpen we de gezinnen om te verbinden met andere Goudhaantjesgezinnen.

 

Lees meer over onze Fonkeldagen.

Talenten inzetten

Na hun eerste Fonkeldag nodigen we de Goudhaantjes uit om als ambassadeurs te helpen op de volgende Fonkeldagen. Tijdens zo’n terugkommomenten kunnen ze hun talenten in praktijk brengen en tonen aan nieuwe Goudhaantjes.

 

Ontdek hoe onze ambassadeurs schitteren.

PROJECTEN VOOR BASISSCHOLEN

Stap 1 – Digitaal lessenpakket

We bieden een digitaal lessenpakket dat bestaat uit theoretische achtergrond en opdrachten rond talenten, beperkingen, ziek zijn en participatie.

Stap 2 – G-sport initiatie

We passen de theorie toe tijdens een G-sportinitiatie waarbij de leerlingen kunnen proeven van sporten zoals racerunnen, rolstoelbasketbal en torbal.

Stap 3 – Inclusieve sportdag

We sluiten het project af met een inclusieve sportdag waarop de leerlingen uit het regulier en buitengewoon onderwijs kunnen genieten van een leerrijke en sportieve namiddag zonder vooroordelen.

Martine, mama van Goudhaantje Rune en zus Arwen

” Een Fonkeldag is een heerlijke gezinsdag die ons naast inzichten ook heel veel bevestiging gegeven heeft, die ons toeliet om even voor onzelf en met mekaar bezig te zijn. Er werd voor ons allemaal gezorgd en we mochten het ons allemaal laten overkomen. ”

Martine, mama van Goudhaantje Rune en zus Arwen

 

Share
Share