a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Ambassadeur

Ambassadeurs?

Fonkelen en ondersteunen

Ambassadeurs zijn Goudhaantjes die na hun eigen Fonkeldag willen meestappen in het magische Goudhaantjesverhaal. We nodigen hen uit om tijdens volgende Fonkeldagen deel te nemen als gastvrouw of -heer. Ze krijgen dan verschillende taken toegewezen die aansluiten bij hun talenten. Zo nemen ze nieuwe Goudhaantjes bij de hand om samen te ontdekken hoe ze kunnen uitblinken met hun talenten en kwaliteiten. Door hun talenten in te zetten bij die taken ondervinden de ambassadeurs dat ze veel te geven hebben.

Verbinden en vertellen

We helpen onze ambassadeurs niet alleen om hun talenten te benutten, maar ook om hun vrienden- en kennissenkring uit te breiden. Tijdens onze evenementen komen ze in contact met andere Goudhaantjes met wie ze een blijvende band kunnen opbouwen. Die verbondenheid en betrokkenheid zorgt ervoor dat ze stralen. Daarnaast durven ambassadeurs het aan om op school, aan vriendjes, families en dokters te vertellen over vzw Goudhaantjes. Dat is leuk voor hen en ook voor onze vzw natuurlijk. Enthousiaste Goudhaantjes zijn namelijk de beste ambassadeurs die we ons kunnen voorstellen.

Ambassadeursdag: al onze toppers samen!

Elk jaar verwelkomen we onze ambassadeurs en hun gezin op een speciale dag: de Ambassadeursdag. Tijdens zo’n dag genieten Goudhaantjes gezinnen samen met andere gezinnen van thematische corners met workshops. Daarnaast hebben we een inspiratiemarkt waarop onze partners de Goudhaantjesgezinnen laten kennismaken met hun aanbod via een informatiestand en demo’s.

CTA-ontdek-wat-jij-kan-doen
Share
Share