a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Doelgroep

Wie zijn onze Goudhaantjes?

Onze Goudhaantjes zijn jonge kinderen van 6 tot en met 14 met een beperking of chronische ziekte. Ook al speelt hun ziekte of beperking een belangrijke rol in het dagelijkse leven, ze laten die niet de overhand nemen. Goudhaantjes zijn namelijk straffe kinderen boordevol talent en zijn in staat om contact te leggen met anderen.

Onze vzw ondersteunt hen om die talenten te ontdekken en ontwikkelen, zodat ze zichzelf kunnen verbazen en anderen kunnen inspireren.

Is jouw kind een trouwe vriend of creatieve maker? Onze kindertalentcoaches gaan graag samen met jullie aan de slag om het allemaal te weten te komen.

Goudhaantje Yassine
Goudhaantje_vogeltje

Waar komt de naam ``Goudhaantjes`` vandaan?

We noemen jonge, beloftevolle talenten in het voetbal of in de bedrijfswereld wel eens goudhaantjes. Die naam is afkomstig van het gelijknamige kleine vogeltje dat enorme afstanden kan afleggen. Onze eigen Goudhaantjes moeten soms ook een heel traject afleggen voor ze hun talenten kunnen ontplooien en inzetten. Zij zijn dus net als het kleine vogeltje, de voetballer of manager tot grootse dingen in staat.

Dat ligt met een beperking of ziekte misschien niet meteen voor de hand, maar als echte doorzetters kunnen onze Goudhaantjes heel wat waarmaken.

“Doorzetters” is meteen ook de titel van de podcast van Arnaud Seutin. Hij interviewt onbekende doorzetters met een bijzonder verhaal. Hij ontdekte zo ook vzw Goudhaantjes.

 

Luister naar ons verhaal.

Doorzetters'Podcast van Arnaud Seutin

Share
Share