a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Fonkeldag * 6 oktober * Berchem

Fonkeldag Berchem - 6 oktober

Deze Fonkeldag vindt plaats in Berchem, in het cultuurcentrum en in het Hof van Even, de tuin naast het cc. Daar gingen onze Goudhaantjes gezinnen en de Talentcoaches (Natascha Bauwens en Lut Dillen) op zoek naar bergen talent.

Absoluut spannend was de graffiti workshop die Bart (SMOK) faciliteerde. Hoewel de weergoden ons niet heel erg gunstig gezind waren (de regen viel met bakken uit de hemel) was het een fantastische belevenis. De Goudhaantjes creĆ«erden samen met Bart een levensgroot graffitiwerk op de muur en leerde de kids hun eigen canvas bespuiten. Ook de mama’s en papa’s en onze helpende handen (lang leve de vrijwilligers) vonden het spannend om zichzelf uit te leven!

En voor wie het buiten allemaal veel te nat was, die kon naar binnen om te genieten van de warme chocomelk van Keukenprins Daan, zich gaan verkleden onder het goedkeurend oog van Fonkelstyliste Margot, in de verhaaltjeshoek gaan luisteren naar Woordenkunstenaars Mila en Ramya, hun creatieve talenten laten werken tijdens de knutselworkshops met Knutselaars Mira en Sam,… En dat allemaal onder het goedkeurend oog van Quality Manager en Materialenmeester Kobe. Fonkeljournalisten Mila, Julie en Ramya legden alles vast op de gevoelige plaat terwijl Geluksbrenger Yarno zorgde voor de mopjes… En zo inspireerde onze Goudhaantjes ambassadeurs opnieuw volop hun nieuwe Goudhaantjes om ook hun talent te laten schitteren.

Een hele dankbare buiging voor Kunstenaar Smok, schepen Kris, vrijwilligers Dominiek, Charlien, Caroline, Inneke, Ellen, Ellen, An, Yoni, talentcoaches Natascha en Lut.

Het was geweldig!

Details

6 oktober

10.00u – 16.00u

Berchem

Driekoningenstraat 126, 2600 Berchem

Organisatie: vzw Goudhaantjes

In samenwerking met:

 

Een eerste sfeerbeeld

Meteen doorklikken naar alle foto's van deze Fonkeldag

Ga naar het album

Share
Share